MENU DEGUSTAZIONE

Tartare di Angus Argentino con capperi pomodori secchi

e uovo cotto a basso temperatura

Argentin Angus tatár kapribogyóval, szárított paradicsommal

és alacsony hőmérsékleten főtt tojással

Argentine Angus tartare with capers, dried tomatoes

and low-temperature cooked egg (3)

5.950-ft

Crespella ripiena con porcini trifolati

salsa al pecorino Toscano

Vargányával töltött palacsinta toszkán juhsajt szósszal

Crepe filled with sautéed porcini mushrooms

and Tuscan pecorino sauce (1,3,7)

6.950-ft

Medaglioni di Angus Argentino bardato

con pancetta servito

con polenta alla barbabietola rossa e salsa verde

Szalonnába göngyölt Argentin Angus bélszínérmék

céklás polentával és zöldfűszeres szósszal tálalva

Argentine Angus medallions wrapped in bacon served with beetroot polenta and  green sauce (4,7)

12.950-ft

Soufflé di cioccolato con gelato alla fragola

Csokoládé felfújt eper fagylalttal

Chocolate soufflé with strawberry ice cream (1,3,5,6,7,8)

2.850-ft