MENU DEGUSTAZIONE
Tartare di Angus Argentino con capperi pomodori secchi
e uovo cotto a basso temperatura
Argentin Angus tatár kapribogyóval, szárított paradicsommal
és alacsony hőmérsékleten főtt tojással
Argentine Angus tartare with capers, dried tomatoes
and low-temperature cooked egg (3)
5.950-ft
Crespella ripiena con porcini trifolati
salsa al pecorino Toscano
Vargányával töltött palacsinta toszkán juhsajt szósszal
Crepe filled with sautéed porcini mushrooms
and Tuscan pecorino sauce (1,3,7)
6.950-ft
Medaglioni di Angus Argentino bardato
con pancetta servito
con polenta alla barbabietola rossa e salsa verde
Szalonnába göngyölt Argentin Angus bélszínérmék
céklás polentával és zöldfűszeres szósszal tálalva
Argentine Angus medallions wrapped in bacon served with beetroot polenta and green sauce (4,7)
12.950-ft
Soufflé di cioccolato con gelato alla fragola
Csokoládé felfújt eper fagylalttal
Chocolate soufflé with strawberry ice cream (1,3,5,6,7,8)
2.850-ft